Spirit Of New Orleans Productions
Traditional New Orleans Jazz With A 21st Century Flavor


 

New Orleans Helsinki Connection esiintyy French Quarter Festivalilla ja Donna's Bar & Grillissä New Orleansissa

 

La 14.4.2007, 15:00-17:00
French Quarter Festival, lava 700 Bourbon Street

Pe 20.4.2007, 22:30–01:30
Donna's Bar and Grill, 800 N. Rampart

 

 

Kansainvälinen New Orleans Helsinki Connection esiintyy New Orleansissa huhtikuussa. Vuonna 2001 perustettu yhtye on esiintynyt useiden euroopalaisten festivaalien lisäksi New Orleanslaisissa klubeissa sekä Suomessa muun muassa Agricolan kirkossa, Storyvillessä, Tammisaaressa ja Nurmijärvellä. Kesän 2002 kiertuetta tuki Suomen kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto. New Orleans Helsinki Connectionissa soittaa alan parhaita muusikoita sekä New Orleansista että Helsingistä. Peruskokoonpanoon kuuluvat Leroy Jones, Tricia Boutté, Katja Toivola, Todd Duke, Paul Longstreth, Nobu Ozaki ja Thomas Rönnholm. Lisäksi yhtye on ajoittain tehnyt yhteistyötä myös Topsy Chapmanin, Lillian Bouttén, Wendell Bruniouksen, Mitchell Playerin ja Wade Mikkolan kanssa.

New Orleans Helsinki Connection julkaisi ensimmäisen levynsä At Lastin vuonna 2004. Levystä on otettu uusintapainos ja siitä on tullut jazz-diggareiden kestosuosikki ympäri maailmaa. Levyä on soitettu paljon paitsi New Orleansin WWOZ-radiokanavalla myös useilla eurooppalaisilla asemilla.

French Quarter Festival on Jazz & Heritage Festivalin ohella New Orleansin merkittävin festivaali, jonka yleisömäärä kohoaa kymmeniin tuhansiin. Donna's Bar & Grill on eräs kaupungin suosituimmista klubeista, jossa ovat vuosien varrella esiintyneet mm. Bob ja George French, Leroy Jones, Kermit Ruffins, Wild Magnolias, Walter "Wolfman" Washington ja Germaine Bazzle.

New Orleans Helsinki Connectionin huhtikuun esiintymisten kokoonpanoissa ovat mukana Topsy Chapman (French Quarter Fest), Tricia Boutté (Donna's), Leroy Jones, Katja Toivola, Todd Duke, Nobu Ozaki, Mitchell Player ja Ernest Elly.

Lisätietoa: http://www.spiritofneworleans.com/NOyhtye.htm

Jos tarvitsette valokuvia, ottakaa yhteyttä Katja Toivolaan:  KatjaToivola@gmail.com

 

 


Contact for further information and bookings:
kamtoivola@aol.com

Web design: Katja Toivola
© 2005-2009 Spirit Of New Orleans Productions
Last updated: January 20, 2009